Financieringsverklaring

Ben je geïnteresseerd in een woning in Parklinde? Bij jouw inschrijving, dien je een financieringsverklaring te uploaden. Bij nieuwbouwprojecten komt het regelmatig voor dat de financiering van de woning niet haalbaar blijkt te zijn, dit is voor zowel de koper als de ontwikkelaar jammer. Om teleurstelling te voorkomen is het daarom belangrijk dat geïnteresseerden die zich inschrijven goed op de hoogte zijn van hun financiële mogelijkheden. Wanneer alle kopers de zekerheid hebben van een financieringsverklaring, is de kans groter dat het project sneller verkocht is en er gestart kan worden met de bouw!

Vrijblijvend financieel advies op maat

Weten of de woning van jouw voorkeur binnen de financiële mogelijk­heden ligt?

Geïnteresseerden kunnen een vrijblijvende afspraak (van circa 30 minuten) inplannen bij de Rabobank via deze link. Na afloop krijg je het 'Rabobank Oriëntatierapport Lenen en Wonen', als PDF-document. Dit document dien je, wanneer de verkoop gestart is, up te loaden bij het inschrijfformulier. De Rabobank is samenwerkend partner bij het project Parklinde. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank te doen, maar wel makkelijk en snel. Een financieringsverklaring dient ten alle tijden door een erkend financieel adviseur gedaan te worden.

Klik op deze link om een financieringsverklaring aan te vragen. Hiervoor plant de Rabobank graag een online of telefonisch gesprek in met jou. Na het invullen van jouw gegevens streven we ernaar je binnen 24 uur te bellen om een afspraak in te plannen voor deze financieringsverklaring.

 

We helpen je graag verder

Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek en een financieringsverklaring. Touria, Petra of een andere collega helpt je er graag mee!

Touria Ruijter

 

Petra Hoexum