De Parkvilla's van Parklinde

De Parkvilla’s liggen verspreid en veelal aan de rand van de nieuwe wijk. Vaak grenzend aan de groen getinte setting met vrijstaande landhuizen. En qua stijl en kleurstelling in harmonie met de andere woningtypes van de wijk. Zodat het visueel één smaakvol geheel vormt. Interesse in een Parkvilla? Neem contact op met de verkopend makelaars Kuyper & Blom Makelaars (072 – 5322420 / info@kbmakelaars.nl) of Christie's International Real Estate (020-2420888 / info@R365.nl).

Bouwnummer 18

IN OPTIE

Ook Parkvilla type G heeft meer leefruimte dankzij een standaard aanbouw van 2,4 meter. Dit maakt dat deze villa een woonoppervlakte heeft van 194m2. Met een royale living aan de voorzijde en een de woonkeuken aan de achterzijde maakt met volop mogelijkheden voor een grote familie. De openslaande deuren aan de achterzijde geven toegang tot de tuin waar het met mooi weer heerlijk toeven is. 
De eerste verdieping heeft een ruim bemeten master bedroom, 2 slaapkamers, een compleet uitgeruste badkamer en separaat toilet. Onder het imposante zadeldak beschik je over een zee aan zolderruimte die naar eigen wens is in te delen voor een hobby, studeerkamer of extra slaapkamers.

  • Type Parkvilla G
  • Woonoppervlakte 194 m²
  • Kaveloppervlakte 597 m²
  • Prijs € 1.445.000,-